Pranie tapicery 3miasto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bakcyl4x4
    Classic
    • 2010
    • 12

Pranie tapicery 3miasto

Zamieszczone przez witek_sz
    stukanie (jargotanie) taki metaliczny dzwięk
    Zamieszczone przez witek_sz
    nikt mi nie potrafi określić na 100% cz to jest dwumasa
    może też nie na 100% ale duże prawdopodobieństwo, że właśnie dwumasa, ja daję 99,9% (u mnie tak było)
  • Quest
    Ambiente
    • 2009
    • 232

Pranie tapicery 3miasto

Poszukuję sprawdzonej myjni/pralni tapicerki na terenie trójmiasta.

W okcie mojego ojca kanapa i fotele są w opłakanym stanie i do tego nieudolnie wyczyszczone przez poprzedniego właściciela czego skutkiem są wszędzie plamy.

Pozdr
    Człowiek wiedzy żyje działając, a nie myśląc o działaniu, ani też myśląc, co pomyśli, kiedy skończy działać.

Komentarz

• piotrek_gdy
      RS
      • 2008
      • 7723
      • Volkswagen
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

przy takiej pogodzie raczej zapomnij, że dobrze wypierzesz tapicerkę- trzeba dodatnich temperatur do tego
      przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• Deco
        Rider
        • 2008
        • 612

Ja prałem rok temu jak było -15 stopni i jakoś ładnie wyszło, kłopot oczywiście jest z wysuszeniem samochodu. 3 dni jeździłem z odpalonym ogrzewaniem i z otwartymi szybami a i tak woda się na nich zbierała. Firmę znalazłem na www.trojmiasto.pl pamiętam, że koleś mieszkał na chełmie.

Komentarz

• eX
          Elegance
          • 2006
          • 980

suchanino, automyjnia na przeciwko care4 express. jak bedziesz zainteresowany napisz pw to znajde numer tel. pranie calej tapicery z podsufitka i bagaznikiem 250zl zostawiasz auto 8/9 odbierasz w miare wysuszone ok 17

Komentarz

• Deco
            Rider
            • 2008
            • 612

a to ja dodam, że ja płaciłem za całość bez podsufitki 100 zł z podsufitką było chyba 120-130

Komentarz

• eX
              Elegance
              • 2006
              • 980

pralem kilka razy w tanszych i zaraz jasne zacieki wychodzily. dodatkowo auto cale jest wypucowane na glancuś

Komentarz

Pracuję...